BĂ€sta lyssnare och lĂ€sare dĂ€r, jag skippar nĂ„got intro idag för att gĂ„ direkt till att synka med dig. Business Med SjĂ€l-podden har nu tickat pĂ„ varje vecka i strax över ett halvĂ„r och det har blivit dags att knyta ihop sĂ€cken för den första “sĂ€songen”.

 

Betyder detta att podden Àr över? NejdÄ. Jag har sÄ mycket jag ruvar pÄ, sÄ mycket som hÀnder, och processer jag vill djupdyka ytterligare i för att komma tillbaka och dela allt detta med dig, Ànnu klarare, Ànnu mer vÀrdefullt, Ànnu mer stÀrkande. Det Àr lite min stil, jag spenderar en period med att dela mer utÄt, för att sedan ta mig tid att grotta i nÄgot ordentligt, sedan poppar jag upp igen nÀr allt har fÄtt integreras.

 

Som jag nÀmnde i början av Äret hÄller jag dessutom pÄ att göra om lite kring mina egna tjÀnster och varumÀrke, varav jag vill ge mig sjÀlv tid att göra allt detta med omsorg. Allt för att leva och dela sÄ autentiskt, passionerat, inspirerande och visdomsfullt som möjligt.

 

IstĂ€llet för att enbart skriva ut detta i sociala medier ville jag synka sĂ€rskilt med dig som lyssnar eller lĂ€ser, och Ă€r du ny hĂ€r sĂ„ rekommenderar jag att du gĂ„r tillbaka och lyssnar eller lĂ€ser pĂ„ tidigare episoder/inlĂ€gg. Jag ville i alla fall synka med dig sĂ„ du vet vad som hĂ€nder och vad som vĂ€ntar, men allra mest vill jag tacka dig för dina öron, ditt hjĂ€rta, ditt sinne och din sjĂ€l som varit med, fĂ„ – nĂ„gra – eller kanske till och med alla episoder. Du Ă€r enormt vĂ€lkommen och uppskattad och jag hoppas fĂ„ ha med dig Ă€ven nĂ€r nĂ€sta sĂ€song kommer. Ny och kraftfull.

 

NĂ€r nĂ€sta sĂ€song kommer vet jag inte just nu, det beror lite pĂ„ det jag precis nĂ€mnt. Kanske om en mĂ„nad, kanske mer – och för att du ska hĂ„lla koll pĂ„ nĂ€r vi Ă€r tillbaka hĂ€r och nyslĂ€ppet, hoppas jag du ser till att följa mig bĂ„de hĂ€r i podden men Ă€ven pÄ Instagram, dĂ€r jag ocksĂ„ uppdaterar. Jag Ă€r verkligen superladdad pĂ„ det som komma skall och vilket space vi kommer att fortsĂ€tta skapa tillsammans. Ta nu riktigt vĂ€l hand om dig, lyssna gĂ€rna ikapp eller om ifall det Ă€r nĂ„gra episoder du missat eller kanske lyssnar pĂ„ igen och tar in nĂ„got nytt. FortsĂ€tt Ă€ven gĂ€rna att hĂ„lla kontakt med mig via Instagram. Det kanske blir lite tyst hĂ€r, men det Ă€r allt annat Ă€n stilla och du fĂ„r gĂ€rna dela dina tankar med mig dĂ€r sĂ„ lĂ€nge.

 

That’s it. SĂ„ till nĂ€sta gĂ„ng: Tack igen och ta vĂ€l hand om dig. PĂ„ alla plan. Du Ă€r ofattbar pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt.

 

 

 

P.S För “hela kakan” – lyssna pĂ„ podden Business Med SjĂ€l – Episod 28.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *