Space

VĂ€garna till att driva din egen business,

dÀr du Àr ditt eget personliga varumÀrke, Àr mÄnga.

 

 

Min gissning Àr att du som hittat hit sannolikt vÀljer det av en eller tvÄ huvudsakliga anledningar:

 

1.

NÄgonstans lÀngs vÀgen har du funnit dig sjÀlv fast i att leva ett mönster som saknar större mening.

Din energi spenderas för det mesta utan större passion eller tillfredsstÀllelse och du har ett inre vetande som börjat skrika att det finns mer att uppleva, kÀnna och skapa.

Du har en lĂ€ngtan att skapa ett liv pĂ„ dina egna villkor och vet att det inte kommer att ske genom “traditionellt” arbete.

 

2.

Du har samlat pÄ dig enormt mycket kunskap, erfarenheter och upplevelser och vet vilken potential och medicin det bÀr för att kunna serva andra.

Du har inte nödvÀndigtvis ett behov av att stÄ i rampljuset men det kÀnns inte rimligt för dig att hÄlla tillbaka din kunskap, kreativitet och visdom.

Du har ett driv att hjÀlpa andra mÀnniskor och göra vÀrlden till en bÀttre plats för alla genom att bidra med dina unika gÄvor, pÄ ditt sÀtt.

 

 

Ofta rör det sig om en kombination av en lÀngtan efter kreativ frihet, att vÀlja hur, med vilka, och nÀr och var du jobbar, att vara av service och dela frÄn hjÀrtat och samtidigt skapa finansiella möjligheter som stöttar det du gör, processerna du vill vara i och livsstilen du Àlskar.

 

 

För mig personligen startade det frĂ€mst med anledning nummer 1 och har med tiden vĂ€xt till nĂ„got större. Jag har varit i mycket som Ă€r “okej”, som “funkar”, bĂ„de vad gĂ€ller jobb, miljöer, relationer och sĂ„ vidare. Pengar och sĂ„ kallad “trygghet” var till slut inte tillrĂ€ckligt för att motivera mig att göra nĂ„got som jag visste drĂ€nerade min sjĂ€l och som mitt hjĂ€rta inte var ombord med.

 

 

Utöver ett stort behov av att göra saker pÄ mitt eget sÀtt har jag alltid dragits till allt som ger mig möjligheter att fortsÀtta vÀxa och utvecklas. Det fanns (och finns fortfarande) en hoppfull, rebellisk sida som ville visa att det minsann gÄr att tjÀna pengar pÄ sin passion, genom att vara sig sjÀlv, göra skillnad OCH leva sitt drömliv.

 

 

Att samla modet och ta beslutet att driva din egen business Àr första tröskeln, sen har du placerat dig i absoluta skottlinjen för att möta alla osÀkerheter du bÀr och nÄgonsin burit. Det Àr inte meningen att skrÀmma dig hÀr. Detta Àr precis vad din sjÀl lÀngtar efter. Att Äterta och upptÀcka allt det fantastiska du Àr genom entreprenörskap, all inclusive.

 

 

Vare sig du Ă€r ny eller har drivit ditt eget företag under en tid finns det framför allt ETT misstag jag sjĂ€lv har gjort, och som jag ser de flesta göra. Ett misstag som leder till att du slösar en massa tid, hĂ„rt arbete och energi och som i vĂ€rsta fall gör att du tappar hoppet och ger upp. För dig som har hĂ„llit igĂ„ng ett tag rör det sig ofta om en kĂ€nsla av att ingenting verkar funka fast det BORDE funka. Det fungerar ju för “den” och “dem”.

 

 

Det största misstaget du som sjÀlsledd entreprenör gör Àr..

Att försöka vara och göra som nÄgon annan.

 

 

Att inspireras av andra Ă€r toppen och kan vara hjĂ€lpsamt, men för att skapa en business som du Ă€lskar att vara i och som Ă€r hĂ„llbar, behöver du ta hĂ€nsyn till vem du verkligen Ă€r, hur du fungerar och inkapsla det som gör dig unik för att kunna landa hos just dem du Ă€r hĂ€r för att hjĂ€lpa. Du Ă€r inte hĂ€r för att hjĂ€lpa alla och du Ă€r inte hĂ€r för att göra det precis som nĂ„gon annan. I början Ă€r det vĂ€ldigt utmanande att finna tillit till att din största framgĂ„ng ligger i hur mycket du kan plocka fram dig sjĂ€lv – pĂ„ alla plan.

 

 

NÀr du medvetet eller omedvetet försöker vara eller göra som nÄgon annan i din business

visar det sig bland annat genom att du:

 

 

 

 

 

 

 

 

Och kanske till det mest konkreta för dig som vill leva pÄ det du skapar och sÀljer..Men först, lĂ„t mig gissa att du sjĂ€lv som lĂ€ser detta har en vĂ€ldigt skarp radar för vem och vad som Ă€r autentiskt – och inte?

 

 

Samma gĂ€ller dina ideala klienter, de du Ă€r hĂ€r för att serva som bara du kan. Om du försöker forcera ett sĂ€tt att göra, dela och skapa i din business kommer det att skina igenom – trots att du vill vĂ€l. Det uppstĂ„r en dissonans som Ă€r kĂ€nnbar. Icke-autenticitet.

 

 

Ditt görande kommer aldrig att kunna överstiga eller kompensera frĂ„n varandet som skapar görandet. LĂ€s det igen. Din – energi – kommer – först. Om du försöker vara nĂ„gon annan dĂ€mpar du samtidigt delar av dig sjĂ€lv. Du behöver inte tillskriva dig nĂ„gon sĂ€rskild tro, lĂ€ra eller studera universella lagar för att kunna experimentera och finna detta för dig sjĂ€lv.

 

 

Du, din business, dina klienter, dina nÀra och kÀra och vÀrlden behöver att du Àr hela dig, ditt sanna jag som Àger alla delar av sin unikhet!

 

 

Jag har studerat, arbetat med och lagt ner orÀkneliga timmar och pengar pÄ att lÀra mig och anvÀnda olika modaliteter. Inom personlig utveckling, beteende, spirituell utveckling, digital affÀrsmodell, copywriting och kommunikation. Med tid, testning och erfarenhet pekar alla dessa Ät samma hÄll..

 

 

= Du, med allt vad det innebÀr, Àr nyckeln. Det börjar inifrÄn och inte utifrÄn.

 

 

För mig var Human Design den pusselbit som verkligen accelererade min entreprenörsresa och som gav mig precis det jag behövde i det lĂ€get jag var i. NĂ€r jag kĂ€nde att jag hade gjort “allt” och var riktigt vilsen.

 

 

Jag kunde börja urskilja det som verkligen gör mig unik och förstĂ„ hur jag Ă€r hĂ€r att verka. Hur jag Ă€r mitt mest autentiska, lysande jag dĂ€r jag Ă€lskar vem jag Ă€r, hur jag lever mina dagar, de handlingar som följer och den inverkan det har. Hur jag lever i linje med min sanning och en högre sanning – och har vĂ€ldigt roligt i processen.

 

 

Det hjÀlper dig ocksÄ att fÄnga din egen bullshit, hjÀrnspöken och subtila skuggbeteenden som hÄller dig tillbaka. Ofta tror vi att det Àr massor som vi behöver addera i form av fÀrdigheter, beteenden, praktiska saker och sÄ vidare, men oftast handlar det om att skala av och kika bakom kulisserna för att verkligen komma framÄt.

 

 

Human Design Ă€r ett system och verktyg som fortsĂ€tter att ge hela tiden dĂ„ det ger möjligheten att upptĂ€cka dig sjĂ€lv pĂ„ ett djupt och vĂ€ldigt precist plan – för att sedan appliceras praktiskt.

 

 

SjÀlv- och sjÀlskÀnnedom means business!

 

 

Som kreatör, soloentreprenör, coach, healer, expert, Ă€r DU ditt personliga varumĂ€rke och dĂ€rmed Ă€r du din nisch. Behöver jag dĂ„ ens nĂ€mna vad som hĂ€nder med dina erbjudanden, din kommunikation, din omsĂ€ttning, din möjlighet till positiv impakt och hur din business kĂ€nns – om du inte kĂ€nner dig sjĂ€lv?

 

 

Jag hjÀlper dig att skapa klarhet i ditt unika personliga varumÀrke och sÀtta ord pÄ den transformationen du levererar och till vem, sÄ att du kan kommunicera med sÀkerhet och skapa erbjudanden och content som kÀnns autentiskt, som resonerar med din drömklient och som ger dig möjligheten att bygga en business pÄ ditt sÀtt.

 

 

Att jobba med mig Àr att sÀtta punkt för allt som inte Àr du. VÄgar du tro pÄ att din sanna natur Àr vÀgen till din största framgÄng?

 

 

 

P.S För en mindre kondenserad version och “hela kakan” – lyssna pĂ„ podden Business Med SjĂ€l – Episod 1.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *